Фото без описуУ Старосинявському територіальному центрі соціального обслуговування відбулися збори, під час яких активно обговорено проблеми виникнення пожеж у домівках одиноких пристарілих громадян та розглянуто заходи безпеки в зимовий період. З інформацією виступили Ю.Щиголь, начальник відділення, лейтенант пожежної безпеки Старосинявського РС ГУ ДСПС у Хмельницькій області.

З метою запобігання негативних явищ – виникнення пожеж у приватному секторі - соціальних робітників ознайомлено з правилами протипожежної безпеки, вимогами протипожежної безпеки, техніки безпеки, охорони праці на виробництві та в побуті.

Кожен із соціальних працівників отримав інструктаж роботи із підопічними. Щиголь Ю.А наголосив, що дані вимоги із протипожежної безпеки, техніці безпеки соціальним робітникам довести до відома підопічних, яких обслуговує територіальний центр, а особливо тих, в кого є пічне опалення, щоби захистити людей від виникнення пожеж.

Доведено до працівників територіального центру Постанову КМУ №12 від 14.01.2004 року «Про порядок надання платних соціальних послуг та затвердження їх переліку», наголошено на виконавчій дисципліні, про що повідомив директор Терцентру Петро Чорний.

Зараз із частою зміною погодних умов варто бути обережним: дотримуватися правил пожежної безпеки у власних домогосподарствах, особливо там, де є пічне опалення.

 

За матеріалами Територіального центру.