Фото без описуЩорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою та закликає людство до припинення усіх форм насильства. У рамках проведення щорічної акції «16 днів проти насильства» фахівцем із соціальної роботи Старосинявського центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради Людмилою Поліщук проведено лекції серед учнівської молоді в Старосинявському НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів,гімназія" імені Олександра Романенка на тему "Мій вибір: життя без насильства» .


Також щороку 25 листопада відзначається Міжнародний день проти насильства щодо жінок, тому працівниками центру проведено вуличну акцію « СТОП насильство!!!» серед жінок населених пунктів Старосинявської ОТГ.

Під час заходів розглянуто поняття та види насилля, масштабність цієї проблеми. Присутнім були надані поради щодо протистояння та попередження насильства в сім”ї та школі. Розповсюджено буклети «Стоп насильству!!!», роздано номера телефонів національної «гарячої лінії», щодо консультацій насильства в сім’ї та жорстокого поводження.

Акцію ще не завершено і попереджувальна робота з населенням продовжується.

Фото без опису

 

Старосинявський ЦСССДМ.