Фото без описуВідразу після завершення заходів з нагоди Дня селища та Дня захисника Вітчизни благоустрій вулиці Грушевського в центрі Старої Синяви виявився не з кращих видовищ. До десяти кущів хризантем по-живому вирвано із квітників і викинуто на узбіччя, поламано квіти.


Якими думками керувалися порушники, сказати важко, проте самі дії говорять про неповагу, найперше, до своєї особистості, всього живого та до праці людей, котрі створили умови та зробили спільну справу, щоби прикрасити центр містечка.

Одинадцятитомний «Словник української мови», котрий видано у 1970-1980 роках, і який став основою для всіх інших тлумачних словників, трактує слово «вандалізм», як безжальне ставлення до чого-небудь цінного. Виходить, у нас є такі факти…

Завдяки оперативній роботі працівників Старорсинявського відділення поліції Староконстянтинівського ВП ГУНП в Хмельницькій області було розшукано правопорушника, факт порушення зафіксували камери відеоспостереження. За фактом складено протокол.

Старосинявська селищна рада звертається до жителів громади, в разі подібних випадків, повідомляти правоохоронців, щоби запобігти таким ситуаціям.

Шановні мешканці!

Благоустрій селища залежить не лише від працівників комунального господарства селищної ради, а й від кожного із вас, вашого розуміння, ставлення до навколишнього світу та всього живого, до людей. Давайте будемо поважати один одного і разом працювати задля кращого добробуту нашого селища!

Фото без опису

 

Виконком селищної ради.