Директор Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради Ірина Шостацька та головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Петро Скригунець взяли участь в черговому засіданні Комісії з питань захисту прав дитини, яка відбулася при Старосинявській районній державній адміністрації.

На засідання комісії було винесено такі питаня:

  • 1.Про розгляд заяви громадянки, щодо надання згоди органу опіки та піклування на реєстрацію місця проживання її малолітнього сина без згоди батька, за місцем постійного проживання та реєстрації матері.
  • 2.Про розгляд заяви громадянки, щодо надання згоди органу опіки та піклування на зміну місця реєстрації її малолітніх дітей.
  • 3.Про розгляд заяв неповнолітніх та їх батьків щодо надання згоди органу опіки та піклування на вчинення дій, необхідних для приватизації (отримання безоплатно у власність) неповнолітніми земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства.
  • 4.Про розгляд заяв громадян про надання згоди органу опіки та піклування на розірвання договору дарування житлового будинку, який відповідно до цього договору належить їх малолітньому сину.
  • 5.Про розгляд заяви громадянина про визначення способів участі у вихованні його малолітньої дочки, яка проживає разом з матір’ю, та усунення перешкод у спілкуванні з дочкою.
  • 6.Про розгляд заяви громадянки про надання згоди органу опіки та піклування на купівлю на ім’я її малолітнього сина житлового та двох земельних ділянок за цією ж адресою, а також підписати договір купівлі-продажу від імені малолітньої дитини.
  • 7.Про розгляд заяви громадянки про надання згоди органу опіки та піклування на укладання та підписання договору оренди земельної ділянки від імені її малолітнього сина.

Відповідно до розглянутих питань прийнято рішення, які спрямовані на захист законних інтересів дітей, недопущення порушення їх прав.

Старосинявський ЦСССДМ