Фото без описуПротягом тижня працівниками комунального підприємства селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» та силами підрядної організації здійснювалися роботи із ремонту свердловини, що на Щабельнику (район Христосова) смт Стара Синява. Голова громади Віталій Здебський виїхав на об’єкт з метою контролю за проведенням ряду робіт, дотримання якості їх виконання та правил безпеки під час роботи.

У 2019р. при формуванні селищного бюджету депутати селищної ради направили із селищного бюджету на виконання заходів програми «Питна вода» Старосинявської селищної ради на 2016-2020 роки. 709 тис. грн. Голова громади Віталій Здебський пояснив, що забезпечення безпеки каптажа та робота артезіанської свердловини – на часі, і є досить важливим, оскільки з даних джерел здійснюється водозабезпечення майже усіх жителів смт. Стара Синява.

На даний час роботи із ремонту даної свердловини завершено, попередньо проведено благоустрій павільйона каптажа на Щабельнику (мікрорайон Христосів) здійснювала підрядна організація ПП «Вінниця Монтаж Буд». Об’єкт будівництва «Капітальний ремонт огорожі каптажа та артсвердловини в смт.Стара Синява», котрі допомагали виконувати працівники комунального підприємства «Старосинявський центральний водоканал №1».

Фото без опису

Відділ ДАБІ.