Фото без описуШановні жителі громади! Сьогодні вся Україна і наша Старосинявська об’єднана громада, яка є невід’ємною частиною держави, відзначають День Державного Прапора та День Незалежності України.

Щиро вітаю всіх вас з цим святковим днем. 28 років тому Україна законодавчо закріпила свої вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Нам судилося бути учасниками творення новітньої української держави, втілювати мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою буде наша держава, як житимуть наші діти, онуки й правнуки. Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої громади і країни, працювати на об’єднання суспільства з метою розвитку і процвітання рідноїго краю. Дякую усім інвесторам - аграріям за допомогу, підтримку та співпрацю в реалізації добрих справ на розвиток громади.

Невпинно біжить час! У щоденних насичених буднях і систематичній праці громада підбила підсумки першого півріччя 2019 року. Як показують реальні факти, ці місяці були переповнені реалізацією нових проектів, чергових планів, відзначенням різноманітних заходів та цілеспрямованою роботою з громадянами, яких за цей час звернулося до селищної ради більше 9 тисяч осіб. Планомірна робота більшості депутатів селищної ради та членів виконкому дала можливість досягнути позитивних результатів в роботі на розвиток громади, про що ви зможете детально ознайомитися у новому випуску Інформаційного бюлетеня. (Згідно посилання:  https://rada.info/upload/users_files/04402824/02f8f6d6c1dbdb5174b46f2080c0e27d.pdf)

Від щирого серця бажаю всім жителям миру та злагоди, здоров’я та довголіття. Всім нам мирного неба над головою, добробуту кожному дому, процвітання нашому селищу та всій нашій Україні.

З повагою,

селищний голова Віталій Здебський.

Фото без опису