Фото без описуОлексіївський дошкільний навчальний заклад «Капітошка» відвідує більше 30 дітей. Для жителів ближніх сіл – Пиляви, Олексіївки та Миколаївки сільський садочок є центром освітнього та культурного розвитку найменших мешканців. Колектив дитсадка, який очолює педагог з багаторічним досвідом  роботи Лариса Іванівна Мельничук, прикладає максимум зусиль для виховання і всебічного розвитку дітей.

Щоби створити гарні умови для виховання найменших мешканців цих сіл працівники дитсадка в літній період розпочали внутрішній ремонт приміщення з допомогою батьків вихованців.

Згідно умов соціальних договорів Старосинявської селищної ради із агрокомпанією «КЕРНЕЛ» планується залучити  до 6 тис. грн. для проведення ремонтних робіт; відділом освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради надано фарбу для побілки.

Селищним головою Віталієм Здебським організовано виїзд робочої групи на об’єкт, доручено до 01.08.19р. господарській групі відділу освіти провести необхідні підрахунки для виготовлення проектно-кошторисної документації та формування бюджетного запиту на проведення ремонту покрівлі дитсадка.

Прес-служба ОТГ.