На початку червня  фахівцем із соціальної роботи  Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної  ради Інною Шуляк спільно з інспектором ювенальної превенції Старосинявського відділення поліції  Михайлом Литвинюком та спеціалістом Служби у справах дітей Олександром Козликом здійснено візити в сім’ї, які проживають в селах Подоляни,  Залісся та Паплинці.

В ході соціальної роботи відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують соціальної підтримки, в даних сім’ях виховується 16 дітей.

Під час відвідування перевірено стан задоволення батьками першочергових потреб дітей. З метою попередження неналежного виконання батьківських обов’язків, конфліктів у сім’ї та домашнього насильства, з батьками проведено бесіди щодо наслідків надмірного вживання алкоголю. Також  було проінформовано щодо соціальних пільг сім’ям з дітьми та попереджено про те що, державна допомога при народженні дитини , яка використовується не за призначенням – може бути ПРИПИНЕНА.

 

За інформацією Старосинявського  ЦСССДМ.