Фото без опису15 травня працювала постійна депутатська комісія селищної ради з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики, планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. Для роботи в комісії зареєструвалося 9 депутатів із 10.

Засідання комісій відкрив та провів заступник голови комісії Кондратюк Володимир Олександрович.

В роботі комісії взяли участь перший заступник селищного голови Карпушин А.А., секретар селищної ради Гарник Н.І., начальник управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Кузьмич М.М., начальник юридичного відділу апарату селищної ради Шевчук І.С., доповідачі згідно переліку питань.

Депутати детально опрацювали проекти рішень питань, що включені до порядку денного 46-ї сесії селищної ради, яка запланована на 17 травня 2019 року, погодили проекти рішень, надали свої пропозиції.

Також члени комісії підтримали пропозицію депутата Кондратюка В.О. зняти з порядку денного сесії, як недопрацьоване питання:

  • про списання з балансу комунального підприємства «Старосинявський комунгосп» та з балансу Старосинявської селищної ради багатоквартирних будинків.

Зауваження та пропозиції депутатів взято уваги.

Депутати працювали зосереджено, злагоджено, плідно.