Фото без описуУ читальній залі центральної бібліотеки відбулося офіційне нагородження учасників бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції. 45 військовим Старосинявщини вручено відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Захід відкрив голова громадської організації «Старосинявська спілка учасників АТО» Віталій Бакун, хвилиною мовчання вшановано пам'ять загиблих військових: Олександра Романенка, Вадима Шалатовського, Олексія Гереги, Романа Сологуба та Олександра Казмірова. Голова райдержадміністрації Василь Франчук та голова спілки учасників АТО Віталій Бакун вручили вищезазначені нагороди, учаснику АТО Захару Чорненькому передали ювілейну медаль «Захиснику Вітчизни». Серед нагороджених – депутати селищної ради Володимир Подзігун та Іван Гурин.

Участь в заході взяли: секретар селищної ради Наталія Гарник керуюча справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук.

Наталія Іванівна звернулася до учасників бойових дій:

Фото без описуШановні учасники бойових дій! Щиро дякуємо вам за вашу громадську позицію, за захист українських кордонів, захист наших домівок і наших дітей. Наша спільна мета - допомогти і підтримати тих мешканців громади, які найбільше потребують допомоги.

У селищній раді на сьогодні діє Програма діяльності громадської організації «Старосинявська спілка учасників АТО на 2016-2019 роки». На виконання цієї програми учасникам АТО в минулому році надано одноразову грошову допомогу на загальну суму 65 тисяч гривень.

Шановні захисники! Від селищної ради, від депутатського корпусу селищної ради висловлюємо вам щиру подяку за захист української території, за те, що зуміли відстояти, зберегти і підтримати свою Батьківщину. Низький уклін вам! І нехай Ангел-Охоронець оберігає вас в житті!

Фото без описуФото без опису

 

Прес-служба ОТГ.