Фото без описуВідповідно до ст. 26  розділу V Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 09.11.2017 № 2189-VIII до 10 грудня 2018 року споживачі комунальних послуг, в тому числі, водопостачання та водовідведення, повинні укласти договори з виконавцями комунальних послуг Так, згідно чинного законодавства споживач зобов’язаний укласти договір на надання житлово-комунальних послуг, підготовлений виконавцем на основі типового договору. Це означає, що споживач та виконавець мають укласти окремий договір, який конкретизує умови типового договору, уточнює їх, зважаючи на особливості будинку та прибудинкової території.

ч.3 ст.24  визначає: «послуга з централізованого водопостачання та послуга з централізованого водовідведення надається згідно з умовами договору, що укладається з урахуванням особливостей, визначених Законом України «Про житлово-комунальні послуги, та вимогами правил надання послуг з централізованого водопостачання, що затверджуються Кабінетом Міністрів України, якщо інше не передбачено законом.

Постановою КМ України від 21.07.2005 року №630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» затверджено типовий договір з надання цих послуг, умови якого фізична особа змінити не може.

Зважаючи на вищевикладене, КП «Старосинявський центральний водоканал №1», з метою дотримання чинного законодавства, пропонує кожному абоненту, який користується послугами Водоканалу, прийти за адресою місця знаходження КП «Старосинявський центральний водоканал №1»: вул. Толстого,17, смт. Стара Синява, для укладення договорів про надання послуг з водопостачання та водовідведення.

З собою мати документи:

  • паспорт громадянина України;
  • ідентифікаційний код.