У Паплинецькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів природничо-математичного циклу. Тема семінару «Нові стандарти, програми й підручники та нові проблеми природничо-математичних дисциплін у школі»

Педагогічний та учнівські колективи радо вітали гостей школи: теплими словами, побажаннями та піснями. Директор школи А.А. Басок презентувала навчальний заклад, ознайомила із досягненнями, успіхами учнів та вчителів школи.

Учителі математики відвідали урок у 6 класі, тема якого «Множення і ділення раціональних чисел». Вчитель І категорії Денисенко І.І. на своєму творчому уроці використав різні методи навчання. Вчителі географії та природознавства взяли участь у майстер-класі, який підготувала вчителька ІІ категорії Кубряк І.О. Тема майстер-класу «Інноваційні технології при викладанні природничих дисциплін». Методи, прийоми, які запропонувала вчителька, можна використовувати на різних етапах уроків.

Методисти методичного кабінету Старосинявського відділу освіти, молоді, спорту, культури Фесюк Л.І., Грохольська Г.В. провели круглий стіл з вчителями природничо-математичних дисциплін. Цікаво та змістовно був проведений тренінг заступником директора з навчально-виховної роботи Дунець А.В. на тему «НУШ – професійна компетентність педагога».

Під час тренінгу вчителі удосконалювали свої основні характеристики компетентного педагога. Тренінг запам’ятався веселими вправами та цікавими завданнями.

Методкабінет.