Піклуючись про стан здоров’я для жителів Старосинявської ОТГ, працівники КНП «Старосинявський центр ПМСД» продовжують виїзди медичних бригад на фельдшерські пункти і амбулаторії громади, де відсутні медики.

З метою надання медико - консультативної допомоги жителям відбувся виїзд в Пилявську АЗП/СМ. У складі бригади працювали сімейний лікар Старосинявської АЗП/СМ Чернявська Т.Т., сімейні медсестри Пилявської АЗП/СМ. У ході заходу медичними працівниками було оглянуто 14 жителів, 4 дітей, проведено діагностичні обстеження (пульсоксиметрія, визначення цукру крові). Крім того, без медичної допомоги не залишилися пацієнти, що за станом здоров’я не змогли з’явитися на прийом самостійно, в тому числі і діти, тому на дому оглянуто 9 осіб. Нагадаємо, що в Пилявській АЗП/СМ тимчасово відсутній лікар, проте виїзди сімейного лікаря в Пиляву проводяться регулярно, щосереди.

21.03.2019 р. відбувся черговий виїзд (виїзди проводяться кожен третій четвер місяця) на ФП с. Теліжинці, де тривалий час відсутній фельдшер. У складі медичної бригади працювали сімейний лікар Т.Чернявська, сімейна медсестра О.Марценюк О.О. У ході заходу медичними працівниками оглянуто 24 чоловіка, з них 8 дітей, проведено діагностичні обстеження. Здійснено 4 виклики додому, з них 3 виклики до дітей. Варто відзначити, що мешканці села активно відвідують дані виїзди медичних бригад, що не може не тішити нас, медичних працівників. Адже головна запорука здоров’я людини - наша власна самосвідомість, що хворобу ліпше попередити, ніж потім її лікувати.

До уваги мешканців громади! Адміністрація КНП «Старосинявський ЦПМСД» повідомляє, що на сайті нашого закладу sunyva.pmsd.org.ua, ви можете знайти актуальну інформацію про медичний заклад, інформацію про наявність ліків в аптеках, цікаві і пізнавальні статті про здоров’я, а також залишити відгук про обслуговування у нашому закладі.

Ми цінуємо вашу думку і вдосконалюємося для вас.

Адміністрація КНП «Старосинявський ЦПМСД».