Старосинявський районний відділ державної виконавчої служби ГТУЮ у Хмельницькій області інформує, що 21 січня 2019 року відбулось підписання Меморандумів про співробітництво між Міністерством юстиції України, Державною службою зайнятості та Державною службою України з питань праці.

Меморандум про співробітництво між Державною службою зайнятості та Міністерством юстиції України, предметом якої є взаємодія сторін у напрямі організації та проведення спільних заходів, спрямованих на сприяння зайнятості осіб, які мають майнові зобов’язання за рішенням суду, інших органів, в тому числі, які мають заборгованість зі сплати аліментів та стосовно яких відкрите виконавче провадження в органах ДВС.

Меморандум про співробітництво між Державною службою України з питань праці та Міністерством юстиції України, предметом якого євзаємодія сторін у напрямі організації проведення спільних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками, зокрема, особами, які мають майнові зобов’язання за рішеннями суду, у тому числі заборгованість зі сплати аліментів, та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.

Старосинявський РВ ДВС повідомляє, що станом на 29.01.2019року у відділі перебуває 62 злісних неплатників аліментів, які несплачують аліменти на утримання дітей, мотивуючи тим що не мають офіційного місця роботи.

Як боржник може знайти роботу?

Для цього потрібно звернутися до державної служби зайнятості з метою отримання інформаційних, консультативних послуг, пов”язаних з працевлаштуванням, послуг щодо пошуку підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, професійної підготовки або перепідготовки. Отримати інформацію про НАЯВНІ ВАКАНСІЇ можна:

1. на офіційному веб-сайті Державної служби зайнятості за посиланням:

У разі працевлаштування боржник зобов”язаний негайно повідомити державного виконавця, на виконанні у якого перебуває рішення про стягнення аліментів про місце роботи.

Телефон гарячої лінії Державної служби зайнятості 0 800 509 966

Також консультацію можна отримати у Старосинявському районному відділі державної виконавчої служби за адресою смт. Стара Синява вул. Ів. Франка, 7


 

Начальник Старосинявського

районного відділу державної виконавчої служби Алла Дідук