Фото без описуПрацівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді селищної ради здійснено виїзди в родини з метою контролю за використанням коштів, які вони отримали від держави при народженні дитини.

Контроль за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини здійснюється працівниками Старосинявського ЦСССДМ відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 623 від 30.10.2014 р. «Про внесення змін до деяких постанов КМУ щодо функціональних обов’язків державного соціального інспектора».

З метою здійснення контролю за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини та створенням належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, протягом 2018 року працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради здійснено 120 вибіркових обстежень окремих сімей, у яких виховується 201 дитина за місцем проживання.

Сімей, які би використовували «дитячі гроші» не за призначенням – не виявлено.

Старосинявський ЦСССДМ доводить до відома усіх, хто отримав допомогу при народженні дитини чи буде отримувати - будьте готові до того, що до вас прийде працівник Центру здійснити контроль за цільовим використанням коштів.
Працівники Центру виконують свої посадові обов’язки, тому просимо з розумінням поставитись до перевірки.

За інформацією Старосинявського центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
.