Шановні жителі Старосинявської громади! Відходить у минуле ще один рік, сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, здолання перешкод та здійснення планів. Ми з гідністю витримали усі труднощі та випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього Старосинявської громади.

За цей рік нам вдалося реалізувати близько десятка проектів з розвитку інфраструктури сіл громади, частково оновити навчальні та лікувальні заклади, виконати заходи більше 20 програм розвитку, побудувати більше 32 км водогонів та зробити близько 10 км ліній електропередач у селах громади, провести ремонт вуличних доріг, загальною площею більше 15 кв. м., ремонтні роботи певних об’єктів за рахунок угод соціального партнерства і працювати над планами на наступний рік. Це все стало можливим завдяки цілеспрямованій роботі депутатського корпусу селищної ради, інвесторів, які працюють на нашій землі, виконавчого комітету та апарату селищної ради. Особливу увагу приділяли соціальному захисту тих, хто потребує, підтримці творчої молоді, учасників російсько-української війни, малозабезпечених родин.

Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

Попереду ще багато справ на розвиток громади, тому маємо всі разом планомірно працювати. Дякую вам, старосинявці, що розумієте, підтримуєте і допомагаєте. Сподіваюсь на вашу підтримку, взаєморозуміння і в наступному році.

Відкриваючи цикл новорічно-різдвяних свят, бажаю вам добра, міцного здоров’я, достатку у вашому домі, успіхів у ваших справах, а діткам – міцного здоров’я, веселих канікул, смачної куті.

Нехай оберігає вас доля і не зраджує фортуна, і неодмінно здійсняться найзаповітніші бажання,  які обов’язково принесуть зміни на краще.

З наступаючими новорічно-різдвяними  святами!


 

 З повагою, селищний голова Віталій Здебський.