Фото без опису4 листопада 2018 року на вулиці Грушевського у Старій Синяві невідомі побили новий паркан.

Шановні жителі громади! Вранці 04.11.18р. мав місце факт вандального пошкодження паркану, який встановлено по вул. Грушевського (територія біля будинків №11 та №9а, що в смт Стара Синява). Нанесено пошкодження 7-ми плит біля багатоповерхових будинків, однієї плити біля КП «Старосинявська центральна районна лікарня» та чотирьох плит біля Старосинявського НВК.

Даний паркан було встановлено на численні заяви та прохання до селищного голови: просили мешканці багатоквартирних будинків, щоби забезпечити благоустрій навколобудинкової території, клопотали керівники медичних закладів та відділу освіти. Це питання було вирішено - рішенням сесії селищної ради № 17 від 21 жовтня 2016 року депутати підтримали виділення коштів на паркан на загальну суму 89 тис. грн., виділялися кошти на проведення робіт із встановлення паркану.

По факту видно, що пошкодження нанесено навмисно. Вандальні дії відбували неодноразово. За фактом керівниками установ та комунальних підприємств селищної ради, на балансі яких знаходиться паркан, подано офіційні заяви до правоохоронних органів, орієнтовно встановлені нанесені збитки.

Шановні жителі громади, просимо вас, хто має детальну інформацію, яка дасть можливість викрити даний злочин, повідомити правоохоронні органи.

Так як відповідальність за благоустрій територій, чистоту, порядок нашого селища лежить на нас усіх і кожен повинен розуміти наслідки дій за свої вчинки!

Фото без опису

 

Виконком селищної ради.