Фото без описуТеплі жовтневі дні  сприяли    економії енергоресурсів в комунальних установах селищної ради.  За даними синоптиків  із сьогоднішнього дня  - 22 жовтня очікується значне зниження температури  повітря.  Відповідно до рішення виконавчого комітету  «Про початок опалювального сезону 2018-2019 років на території Старосинявської селищної ради» №3 від 10 вересня 2018 року   із 15  жовтня стартував опалювальний сезон.

У рішенні  вказано, що розпочати опалювальний сезон  2018-2019 року:  

а) на об’єктах закладів освіти,  лікувально-профілактичних  установах, закладах  культури та адміністративних будівлях підприємств, установ та  організацій , що знаходяться в комунальній власності громади з 15 жовтня 2018 року;

б)  на  об’єктах житлового фонду: в багатоквартирних будинках та будинках приватного сектору з індивідуальним опаленням та іншими джерелами теплопостачання з 01 жовтня 2018 року;

в) достроково  в разі  із зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря  до  +8 градусів  Цельсія  протягом трьох  діб.

«Вчасно  розпочато  опалювальний сезон  із 15.10.18р. в усіх  загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах, дотримано теплового режиму. Ми одні із перших в області розпочали опалювальний сезон в  навчальних закладах»-, інформував  начальник  відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради  О. Пузирук.

За інформацією  в.о. головного лікаря КНП «Старосинявський ЦПМСД»  Є.Стадник, у закладах охорони здоров’я  та сільських закладах первинної ланки медицини, які використовують тверде паливо, опалювальний сезон розпочато; тривають   завершальні етапи  підготовки до опалювального сезону в окремих ФАПах та амбулаторіях.

  

Прес-служба ОТГ.