Фото без опису18 жовтня 2018 року в  залі засідань адмінбудинку Старосинявської селищної ради відбулось засідання конкурсної комісії з заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико–санітарної допомоги».

Із девяти членів конкурсної комісії присутні на засіданні були вісім.

На порядок денний було винесено такі питання:

  • Про заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади головного лікаря  комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги» та проведення співбесід.
  • Обговорення та прийняття рішення про переможця конкурсу на зайняття посади головного лікаря  комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги».

Комісією заслухано презентації конкурсних пропозицій учасників конкурсу на вищезазначену посаду -  Ананьєвої Надії Олександрівни та Шикоряка Володимира Михайловича. З кожним учасником було проведено співбесіду у вигляді запитань та відповідей. Після заслуховування конкурсних пропозицій та за результатами співбесід було  поставлено на голосування  кандидатури учасників конкурсу.

За результатами голосування переможцем конкурсу на зайняття посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги» визнано  Ананьєву Надію Олександрівну.

Голові конкурсної комісії доручено внести подання селищному голові про призначення Ананьєвої Надії Олександрівни на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги».

 

   Відео "Заслуховування конкурсних пропозицій учасників"

 

Конкурсна комісія