У селищній раді працювали постійні депутатські комісії, які провели голови комісій Андрій Лакуста, Галина Симчишина та Олег Лучіцький. Депутати селищної ради обговорили усі питання, що запропоновано винести на розгляд сесії селищної ради та внесли свої пропозиції.

Зокрема, внести до порядку денного сесії додатково питання:

  • №14. Про внесення змін до структури та штатного розпису комунального закладу «Пасічнянська дитяча музична школа»;
  • №15.Про скасування рішення виконавчого комітету №2 від 12.08.2016 року.
  • №16.Про передачу водопроводу смт Стара Синява комунальної власності Старосинявської селищної ради з балансу Старосинявської селищної ради в господарське відання на баланс КП «Старосинявський центральний водоканал №1».

На комісіях обговорили питання ремонту та належного стану будівель сільських закладів культури, про що порушували тему депутати Віктор Дроздовський (про ремонт Гречанського СК); Любов Назаренко (про ремонт СБК с.Олексіївка). Запропоновано створити робочу групу та об’їхати усі сільські заклади культури і скласти перелік та характеристики кожного, в якому стані знаходиться будівля, якого ремонту потребує.

На засіданні постійної комісії з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку були пропозиції:

  • зняти з програми «Питна вода» Старосинявської селищної ради на 2016-2020 р.р. - 7 тис. грн. з реконструкції водогонів та направити на ремонт сільського Будинку культури с.Олексіївка.
  • залишити ставку податку ПАТ «Хмельницькрибгосп» - 3%, а Старокостянтинівському лісгоспу встановити ставку податку3 плати за землю 0,1%.

Дані пропозиції рекомендовано до розгляду на сесії селищної ради.

 

Прес-служба ОТГ.