Капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць Шкільної, Центральної, Олеся Гончара в селі Адампіль триває.  ТОВ «Хмельницькагропроект» розроблено технічну документацію – робочі проекти капітального ремонту дорожнього покриття.

На місце проведення робіт виїхали: перший заступник селищного голови Андрій Карпушин,  інженер технагляду Віктор Гавчук, начальник відділу (інспекції) ДАБК Олег Ніколаєць.

Планомірно триває капітальний ремонт дорожнього покриття в с.Адампіль на об’єктах:  «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Олеся Гончара від ПК0+00  до ПК6+59; 2. на  вул. Центральної від ПК0+00  до ПК1+77; по  вул. Шкільна від ПК0+70  до ПК7+33.

Наразі проведено  капітальний  ремонт  800  погонних метрів дорожнього покриття.   Використовуються кошти, що надійшли до селищного бюджету від пайової участі будівництва соєвого заводу в с.Адамполі – спрямовані згідно чинного законодавства на розвиток інфраструктури цього населеного пункту,  орієнтовна сума на ці три об’єкти становить близько  3,5 млн. грн. Ремонт  твердого дорожнього покриття продовжиться і на наступних вулицях села Адампіль.

Відділ ДАБІ.