Фото без описуЗ нагоди 27-ої річниці незалежності України в центрі Старої Синяви 23-24 серпня проходили святкові заходи, організовані та проведені селищною радою за підтримки народного депутата України Віктора Бондаря, керівника АП НВП «Візит» Миколи Юрчишина, директора ТОВ «Енселко Агро» Олександра Ременяка.

У п’ятницю 23 серпня відбулися офіційні урочисті заходи.

Ввечері 24 серпня за підтримки народного депутата України Віктора Бондаря організовано розважальні заходи та концерт для найменших жителів Старосинявської громади: встановлено батути, працював іграшковий міні-тир, діти мали змогу кататися на іграшкових автівках та ознайомитися із виставкою спецтехніки, яку представили служби екстреного виклику та  комунальні підприємства селищної ради.

Зі святом мешканців селища привітали голова громади Віталій Здебський та помічник народного депутата Віктора Бондаря Валерій Антонишин.

Працівниками культури – відділом культури, національностей, релігій та туризму та РБК організовано святковий концерт за участю творчої молоді краю (Див. відео), після виступів юних учасників концерту пісні дарував гурт «ЗАБАВА».

ВИШИВАНКА: ОРИГІНАЛЬНІСТЬ І КРАСА

У рамках заходів з нагоди 27-ої річниці незалежності України селищною радою оголошено конкурс на кращу вишиванку, який стартував із 18.00 і тривав до 20.00 години 24 серпня. У конкурсі взяли участь діти та дорослі, які прийшли у вишиванках та зареєструвалися для участі в заході.

Журі конкурсу визначало переможців, враховуючи вік, оригінальність образу, яскравість та майстерність вишивки, в першу чергу відзначалася вишиванка ручної роботи. Так, в номінації «Доросла вишиванка» посіла І м - Наталія Коцій, ІІ м – Діана Явдощук, ІІІ м - Софія Федоренко; у номінації «Дитяча вишиванка» Ім - брати Матвій та Артем Камінні; ІІ м – Іванна Щерань, ІІІ м – Валентин Мельничук. Вишиванка – «Глядацькі симпатії» нараховувала чотири учасники: Олег Коцій, Настя Федорчук, Вікторія Гноянко, Кароліна Поліщук.

Селищний голова Віталій Здебський привітав усіх зі святом та вручив подарунки і солодкі сувеніри переможцям та учасникам конкурсу.

Фото без описуФото без опису

 

Оргкомітет.