Шановні  старосинявці! Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та 27-ю річницею незалежності України!Безперечно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — випробовуванням на зрілість, на самоповагу, на  вірність  батьківщині та взаєморозуміння.

Україна і сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє.    Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

Запорукою подальшого успішного державотворення є громадська злагода, об`єднання усіх громадян України у спільному прагненні – зміцнити силу і славу своєї Вітчизни, відбудувати міцний та заможний український дім, у якому щасливо будемо жити ми, наші діти й онуки.

Об’єднаймося  усі навколо спільної мети – процвітання України і  громади, хто живе на її землі! 

Дорогі земляки, бажаю вам і вашим рідним миру,  злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України.

Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

З Днем  незалежності України вас, дорогі старосинявці! 

З повагою,
селищний голова   Віталій  Здебський.