У малому залі засідань селищної ради   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Голова комісії Андрій Карпушин відкрив засідання, на яке прибуло 7  членів комісії із 11.  

Заступник голови адміністративної комісії Оксана Бондарчук ознайомила присутніх із змістом протоколів та характеристиками на правопорушників.

Фото без опису

Комісія розглянула вісім протоколів про адмінправопорушення, що в основному стосувалися неправдивого виклику спецслужб, порушення режиму тиші в громадських місцях та перебування в стані алкогольного сп’яніння на робочому місці, складені Старосинявським відділенням поліції Староконстянтинівського ВП ГУНП в Хмельницькій області. Розглянуто протоколи, складені головним спеціалістом відділу контролю за благоустроєм Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, проте вказана особа як правопорушник не проживає на території громади, на засідання комісії не прибула.

Члени адмінкомісії розглянули  характеристики правопорушників, їхні пояснення за участі самих правопорушників,  внесли свої пропозиції, які голова комісії поставив на голосування. Комісією  складено: 8 постанов про правопорушення  на загальну суму   306  грн. та винесено два попередження.

Прес-служба ОТГ.