Фото без описуНа 35-тій позачерговій сесії, яка відбулася в  залі Старосинявського НВК (виїзне засідання), депутати селищної ради  працювали над питаннями  розвитку інфраструктури  та фінансування затверджених проектів  в 2018 році за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Селищний голова Віталій Здебський  детально зупинився на питаннях будівництва та реконструкції  вуличних мереж водопроводів у селах, будівництві доріг в Адамполі та інших важливих питаннях розвитку інфраструктури, над якими селищна рада буде працювати найближчим часом. (Див. ВІДЕО із засідання 35-ої сесії).

Лічильна комісія на сесії у складі: голова Володимир Пушкар,  члени комісії: Марія Підопригора, Наталія Чукань  відмітили, що участь в роботі сесії взяло 15 депутатів селищної ради із 26,  11  були відсутні.

Депутати селищної ради, після обговорення,  внесли до Порядку денного ще одне питання, одноголосно підтримали наступні питання:

1.Про затвердження переліку проектів, що реалізуються за рахунок  субвенцій державного бюджету  місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад  у 2018 році. Доповідав: Постернак  Петро Іванович – начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій  виконавчого комітету селищної ради

2. Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік. Доповідала:  Кузьмич Мирослава Михайлівна–начальник  управління  фінансів виконавчого комітету селищної ради

Після активного обговорення змін до селищного бюджету, депутат Юрій Гурин наголошував на тому, щоби не переводити кошти із резервного фонду на  виплати допомоги людям. Доповідач М.Кузьмич зауважила, що протягом останніх 10 років кошти резервного фонду не використовувалися, а тут переводиться лише частина коштів 20 тис. грн. з резервного фонду, а там залишається 80 тис. грн. та 44 тис. грн. - які зняти із розділу "Проведення місцевих виборів", (кошти, що залишилися), перевести теж на виконання заходів Програми «Турбота Старосинявської селищної ради на 2018-2020 роки. Голова громади Віталій Здебський зауважив, що до селищної ради подано більше 100 заяв на отримання допомого на лікування, це людська біда, є багато важкохворих, необхідні кошти на операції, селищна рада має допомогти, чим може.  Депутати підтримали  питання, один утримався.

3.  Про затвердження детального плану території  земельної ділянки по вул. Жукова   в с.Пилява  Старосинявського району  Хмельницької області. Доповідала:  Стегніцька Людмила Петрівна- завідувач сектору архітектури, містобудування  виконкому селищної ради

4. Про надання дозволу на розробку детального плану території  земельної ділянки по вул. Привокзальна, 3а в  с. Адампіль Старосинявського району  Хмельницької області. Доповідала:  Стегніцька Людмила Петрівна- завідувач  сектору архітектури, містобудування  виконкому селищної ради.

Селищний голова підбив підсумки роботи сесії, подякував депутатам за роботу. Запросив  усіх присутніх на сесії, членів виконкому та депутатів селищної ради відвідати об’єкти, по яких ведуться роботи, побачити на власні очі проблемні ділянки робіт та оцінити зроблене.

На цьому  пленарне  засідання  35-ої  позачергової  сесії селищної ради  сьомого скликання  завершено.

Фото без опису
­

Прес-служба ОТГ.