Фото без описуУ рамках Програми Федерального міністерства економіки і енергетики з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина - Україна: Fit for Partnership with Germany - Готуємося до партнерства з Німеччиною 4 липня 2018 року заплановано проведення за участю експертів проекту GIZ бізнес-майстерні - “Співробітництво з Німеччиною. Міфи та реальність”. Захід відбудеться за адресою: м. Хмельницький, вул. Подільська, 109/1.

Участь у семінарі сприятиме формуванню сучасного управлінського потенціалу бізнес-середовища, зокрема за рахунок можливості стажування у Німеччині.

Стажування реалізується за рахунок Уряду Федеративної Республіки Німеччина спільно з товариством GIZ та направлене на ознайомлення з веденням бізнесу в Німеччині, встановлення ділових контактів та реалізації бізнес-проектів із зарубіжними компаніями.

Враховуючи зазначене, прошу поширити інформацію щодо зазначеного заходу серед суб’єктів підприємництва, спроможних направити потенційних кандидатів на стажування та забезпечити участь не менше одного кандидата від підприємницької громади у бізнес-майстерні.

З питань участі у зазначеному заході звертатися за адресою: м. Хмельницький, майдан Незалежності, Будинок рад, Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, кабінет 135-136.

Контактна особа – Сліпко Олена Петрівна, тел. (0382) 76-59-89, 65-07-86, (097) 673-17-37.