Фото без описуТоргово-промислова палата України висловлює Вам свою повагу та має честь запросити на Національний Форум розвитку МСБ 2018: «Час зростати І» (далі - Форум), який відбудеться 26 червня 2018 року у приміщенні ТПП України.

Форум збере під одним дахом близько 500 представників малих та середніх підприємств, організацій підтримки бізнесу, уряду, а також міжнародного співтовариства донорів і фінансових установ, що перетворить його на найбільшу національну подію, орієнтовану на розвиток та зростання МСБ в Україні.

Формат передбачає дуже насичену програму, яка складається з тематичних дискусійних панелей, які присвячені питанням імплементації європейських програм підтримки МСБ в Україні, доступним фінансовим інструментам від національних і міжнародних фінансових установ та презентацій успішних історій від українських підприємців з різних галузей економіки.

Характерною ознакою Форуму буде проведення виставки програм та проектів підтримки бізнесу від національних та міжнародних організацій, у тому числі українських фінансово-кредитних установ.

Також передбачається проведення трьох практичних воркшопів для представників бізнесу по наступним темам: Європейські програми Enterprise Europe Network та Erasmus for Young Entrepreneurs (інтернаціоналізація бізнесу, пошук нових ринків та партнерів), Експорт до ЕС та обмін досвідом і налагодження ділових зв’язків з німецькими підприємствами в рамках програми від німецького уряду Fir for partnership with Germany.