Фото без описуПід головуванням першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Попика відбулося  засідання комісії з питань захисту прав дитини при Старосинявській селищній раді.

Розглянуто п’ять заяв громадян:  щодо  надання дозволу органу опіки та піклування неповнолітнім на укладання та підписання договорів оренди  (додаткових угод) земельних ділянок та розгляд ухвали Комунарського районного суду міста Запоріжжя про позбавлення батьківських прав відносно дітей.

З метою здійснення соціального захисту прав та законних інтересів дітей, реалізації прав дітей на проживання в гідних умовах на засіданні комісії було детально розглянуто кожну заяву.

Відповідно до розглянутих питань, згідно чинного законодавства, враховуючи всі обставини та матеріали справ, думку членів комісії, прийнято рішення, що спрямовані на захист прав дітей, та підготовлено 5  проєктів рішень виконавчого комітету Старосинявської селищної ради, котрі розглянуто на виконкомі та прийнято відповідні рішення.

 

                                                        Відділ-Служба у справах дітей

виконавчого комітету

                                                              Старосинявської селищної ради