Фото без описуУ приміщенні спортивного фітнес-клубу «Атлант» відбулися  змагання  з гирьового спорту серед молоді. Організатор заходу – тренер, кандидат в майстри спорту з бодибілдингу Олег Ніколаєць.

Спортсмени після регулярних тренувань показали гарні результати у змаганнях, приурочених Дню селища Стара Синява. так, ІІІ місце посів Тарас Коцупей; ІІ місце посів Артем Паращин; І місце виборов Максим Колібаба.

Вихованців фітнес-клубу «Анлант» нагороджено Грамотами Старосинявської селищної ради за активну життєву позицію, ініціативність та наполегливість, високий професіоналізм, за особистий внесок у популяризацію фізичної культури та спорту в громаді та з нагоди Дня селища, котрі вручив секретар селищної ради Олександр Пузирук. Олександр Миколайович подякував тренеру  Олегу Ніколайцю за результативну плідну роботу з розвитку та популяризації спорту на території громади, привітав спортсменів зі святом і гарними здобутками.

Про плідний результат роботи фітнес-клубу «Атлант»  свідчать здобутки тренера та молоді, їх перемоги на місцевому, обласному, всеукраїнському та міжнародному рівнях.

 Старт даного виду спорту розпочався у 2006 році, коли молодий активний тренер Олег Ніколаєць заснував в центрі  Старої Синяви спочатку клуб за інтересами, згодом – фітнес-клуб «Атлант».  У 2008 році  Олег Анатолійович  став четвертим у категорії класичний бодибілдинг під час Всеукраїнських змагань у м.Вінниці, був неодноразовим  чемпіоном змагань різних рівнів.

До спортивної зали приходило близько 30 вихованців, котрі  надалі демонстрували  гарні результати у змаганнях з бодибілдингу, гирьового спорту.  Наразі спортивні заняття продовжуються, для вихованців створено необхідні умови тренувань.

Обдаровані спортсмени та їх успіхи – гордість Старосинявської громади, майбутнє України!

За матеріалами спортивних заходів