Фото без описуУ Старосинявському ліцеї імені Олександра Романенка напередодні Дня фізичної культури та спорту відбулися естафети між учнями сьомих класів.

Це свято об’єднало спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури та спорту, а також прихильників фізкультурно-спортивного руху  Старосинявської громади.

Учасники команд показали свою швидкість, спритність, кмітливість, силу і витривалість. Учнівська молодь стала єдиною великою дужною родиною.

З нагоди професійного свята у Старосинявському ліцеї імені Олександра Романенка  також проходили урочисті заходи  з відзначення найкращих у своїй професії.  Вчителів навчальних закладів громади, тренерів, фахівців у галузі фізичної культури та спорту, а також прихильників-меценатів фізкультурно-спортивного руху було нагороджено грамотами та подяками Старосинявської селищної ради та Відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради.

Сердечні вітання з нагоди Дня фізичної культури та спорту, який в суспільстві сприймається як свято здоров’я, молодості, гарту, мужності та величі духу, надсилали усім причетним: Олександр Пузирук - секретар  селищної ради, Олександр Попик - перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Наталія Сивопляс - в.о. начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради.

Музичний дарунок учасникам зібрання звучав у виконанні учениці ліцею Анни Кіцун.

Бажаємо всім спортсменам нових перемог, тренерам -  натхнення у вихованні чемпіонів, а вболівальникам  - незабутніх емоцій та віри в успіхи наших команд. Разом ми обов'язково подолаємо всі труднощі і побудуємо сильну, здорову та успішну Україну! Все буде УКРАЇНА!

 

За матеріалами відділу освіти,

 молоді, спорту, культури

виконавчого  комітету селищної ради