Фото без описуШановні працівники та ветерани кіногалузі! Щороку, у другу суботу вересня, українська громадськість відзначає День українського кіно. Щиро вітаємо зі святом  кінотворців і шанувальників кіно, усіх, хто творить, любить і вболіває за вітчизняний кінематограф.

Кіно є одним з визначальних факторів формування національної ідентичності та духовності. Український кінематограф збагатив скарбницю світової культури неповторними кіношедеврами і продовжує підкорювати світового глядача, змагаючись за його увагу на міжнародних кінофестивалях та конкурсах. І ми пишаємося цим.

У цей день висловлюю слова подяки і тим операторам, котрі зайняті в різних напрямках діяльності у нашій громаді, і завдяки яким поширюється та пропагується українське кіно.   Бажаю, щоб українське кіно активно розвивалось, не забувались улюблені актори та фільми, а кожен рік наповнювався новими, цікавими українськими фільмами.  

У цей святковий день щиро бажаємо нових цікавих і знакових кінопроектів, творчого натхнення, миру і добробуту,  а головне – вдячних глядачів! Дякуємо за вашу працю!

 

З повагою,

Секретар селищної ради   Олександр  ПУЗИРУК