Фото без описуСьогодні, 08 вересня 2024 року, виповнюється друга річниця  світлої пам’яті, як віддав своє життя за Україну під час військової служби  наш земляк із села Адампіль Ігор Станіславович Вітомський.

Усе своє  життя прожив у селі Адампіль, навчався у місцевій школі, працював на комбікормовому заводі. За освітою – будівельник, закінчив Ржищівський будівельний технікум (Київська область).

Пішов служити добровольцем у ЗСУ, брав участь в боях за Україну  в м.Волноваха, Донецької області із 2014 р. по 2015р. У квітні 2022 р.  продовжив військову службу  в одній з військових частин на посаді солдата лінійного наглядача, працював у відділенні зв’язку  взводу зв’язку понтонно-мостового батальйону.

Помер  передчасно військовослужбовець,  учасник бойових дій в зоні проведення АТО/ООС, у військовій частині м. Бар Вінницької області.

Сімейний стан:  не одружений.

Місце поховання:  на місцевому кладовищі   с.Адампіль, Старосинявської селищної територіальної громади, Хмельницького району, Хмельницької області.

У травні 2024 року згідно рішення сесії Старосинявської селищної ради, військовослужбовця, ветерана АТО/ООС нагороджено  нагрудним знаком та диплом «Почесного громадянина Старосинявської громади» (посмертно).

Світла пам'ять Герою!