Фото без описуДобровільною пожежною командою надано допомогу мешканцям села Пасічна в порятунку від шершнів, які оселились на горищі житлового будинку та не давали спокою мешканцям. Добровольці застосували спеціальне обладнання та відповідний захисний одяг.

До відома: п’ятий  місяць у Старосинявській громаді діє добровільна пожежна команда, яку очолив депутат селищної ради Валентин Матіяш. Життя ставить перед добровольцями нові завдання та виклики, котрі вони успішно виконують. За цей час довелося активно долучитися до допомоги рятувальникам – гасити пожежу та ліквідовувати напади шершнів.

У Старосинявській громаді практикуться новий підхід до рятувальної справи, коли винятково добровольці громади становлять основу команди, яка спільно з рятувальниками забезпечує пожежну безпеку. У складі команди: дві жінки та п’ятеро чоловіків, які пройшли навчання у Польщі.

Цього разу добровільна пожежна команда (ДПК)  ліквідували небезпеку у вигляді кубла з шершнями у с.Пасічні за зверненням жителів приватного домогосподарства. Операція з ліквідації небезпеки  завершилась успішно.

 

За матеріалами ДПК