Фото без описуДорогі діти! Шановні педагоги та батьки! Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року!

День знань встановлено Законом України від 16.01.2020 N 463-IX, цей день вважається родинним  святом, котре згуртовує у дружній теплій атмосфері освітян, учнівську молодь та родину.

Новий 2024/2025 навчальний рік вже втретє відзначаємо в умовах війни..         У часи, коли Україна вистояла у протистоянні з однією з найпотужніших армій світу, заплативши за це тисячами людських життів, втративши частину своєї території, але, Свято День знань ‑ завжди особливе і яскраве, насичене емоціями, враженнями, яке змушує хвилюватись усіх учасників навчального процесу.

За школою сумують не лише педагоги, а й школярі та їх батьки, адже ті випробування, які принесла  нам  повномаштабна війна, показали для багатьох справжню цінність шкільних буднів та безпосереднього спілкування вчителя та учня. На сьогодні селищна рада продовжує вживати заходів та приділяє увагу тому, щоб цього навчального року наші  учнів  навчались  в безпечних  умовах.

Напередодні Дня знань щиро вітаю усіх учасників навчального процесу і бажаю першокласникам, щоб день 1-го вересня запам’ятався як день, що відкриє новий світ знань та мрій. Майбутнім випускникам зичу плідно провести цей навчальний рік, який зараз здається  довгим, але пролетить дуже непомітно. Зробіть все, щоб ваші батьки та вчителі пишались вами. Особлива подяка педагогам, які щодня віддають дітям частинку своєї душі, навчають та відкривають для них новий світ можливостей.

Є велика надія на те, що школярі, вихованці дошкільних навчальних закладів нашої громади, докладуть усіх зусиль та умінь для опанування знаннями, які допоможуть нашій Україні стати справді європейською державою.

Бажаю миру нашій Україні, щасливого дитинства, шкільних років, терпіння і віри всім дорослим, аби пережити ці складні часи.

Успішного  та  мирного навчального року всім вам, дорогі друзі!

 

З повагою,

Секретар селищної ради  Олександр  ПУЗИРУК