Фото без описуВчора у залі засідань селищної ради  проходила робоча зустріч працівників  селищної ради: керівників структурних підрозділів, представників комунальних установ та підприємств із проектними менеджерами регіонального офісу  «ULEAD з Європою».

Зустріч відкрив секретар селищної ради Олександр Пузирук, наголошуючи, що   Старосинявська селищна рада співпрацює із  фахівцями офісу «ULEAD з Європою»  понад 8 років. Кожен працівник повинен набувати нових знань і втілювати їх в життя. І під час інформаційних зустрічей з представниками громади  менеджери не втомлюються повторювати, що навіть в такий непростий час ми повинні використовувати будь яку можливість для підвищення спроможності наших громад. Адже нашою щоденною  роботою в тилу ми наближуємо Перемогу. І Програма «ULEAD з Європою» допомагає нам в цьому.

Учасники зустрічі детально обговорили підходи щодо складання проектів, переглянули презентації та заслухали інформацію про отримання фінансової підтримки для втілення ідей розвитку громади від міжнародних донорських організацій. Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами (донорами) Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та ін. для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян, та розширює можливості громад.

Проектні менеджери запрошували працівників на онлайн-навчання з різних напрямків діяльності ради, є  програми, підготовлені для посадових осіб місцевого самоврядування, які займаються питаннями розвитку територіальних громад.

Заступник селищного голови  Надія Вікарська  подякувала гостям за підтримку та нові складові сучасних проектів, які вдавалося впроваджувати успішно в громаді.

Віримо, що наша спільна робота - то великий позитив і поштовх до розвитку громади.

Надалі підтримка громад в проектному менеджменті не закінчиться, оскільки запланована ще низка заходів та консультацій за участю експертів Програми «U-LEAD з Європою».

 

 

 За матеріалами зустрічі