Фото без описуУ селі Паплинці у співпраці старости  Юрія Скакуна з представниками сільськогосподарських товариств та місцевих мешканців проведено ямковий ремонт сільських вуличних доріг, котрі потребували термінового оновлення дорожнього покриття.

Протягом двох днів працювали організатори над ліквідацією  ям та вибоїн на сільських ґрунтових дорогах в с.Паплинці. За допомогою та підтримкою ТОВ «Поділля Агропродукт» (керівник Корнієнко Віталій Михайлович) та ТОВ «ЕлеваторБудІнвест» (керівник Захаренко Сергій Іванович), котрі надали техніку для навантаження  посипкових матеріалів, вивезено 160 т щебеневої суміші та будівельного лому на  критичні ділянки доріг вулиць Добромир, Героїв Крут та Новоселівка. Задіяно власний вантажний автомобіль місцевого мешканця Сулковського Володимира Олександровича.

Питання проведення ямкового ремонту критичних ділянок доріг постійно порушується на робочих зустрічах секретаря ради Олександра Пузирука із старостами громади та інвесторами, керівниками підприємств, котрі ведуть свою діяльність у населених пунктах громади. Під час воєнного стану ця справа є невід’ємною частиною підтримки місцевого бюджету, в той час як основне завдання – допомога військовим на фронті.

За матеріалами Паплинецького старостинського округу