Фото без опису24  серпня  -  День Незалежності України.  На центральній площі Старої Синяви, враховуючи умови воєнного стану, відбулося  покладання квітів до пам’ятника борцю за незалежність України Тарасу Шевченку, пам’ятних місць містечка з нагоди державного свята  Дня незалежності України.

Працівники органу місцевого самоврядування, окремі депутати селищної ради та громадськість, вшанували хвилиною мовчання тих Героїв та Захисників, які за синьо-жовті кольори МИР та територіальну цілісність віддали свої життя.

На вітрі розвівався синьо-жовтий Державний Прапор, нагадуючи, що нині кожна мить та кожен день виборюється незалежність України…

Секретар селищної ради Олександр Пузирук привітав громаду з офіційним святом, 33-ою річницею Незалежності  України, вшановуючи світлу пам'ять загиблих воїнів –земляків, котрі віддали життя за ясне мирне українське небо.

Ми (українці) зробили так, що всі тирани цього світу побачили, який потенціал має демократія і вільний вибір мирного життя.  Тож нехай наближення нашої Перемоги впевнено сприяє подальшій розбудові державності, зміцненню почуття особистої відповідальності кожного за майбутнє країни та її народ! Ми горді тим, що наша Батьківщина – Україна! Разом ми сильні!  

Вічна слава всім, хто захищає державу!  Вічна пам’ять кожному й кожній, хто загинув за Україну!

Кожного дня боремося за мир і незалежність країни. Все буде УКРАЇНА!