Фото без описуСтаросинявська громада  не зупиняється в допомозі  військовим-землякам.  Активно підтримують військових жителі Старої Синяви, мешканці  населених пунктів, працівники культури та старостатів.

Адампільський старостинський округ: мешканці с.Липки долучились до збору продуктів військовим,  закінчили виготовляти нашим захисникам 21- шу захисну сітку.

Бабинський старостинський округ:  працівники  Бабинського  сільського Будинку культури  організовуються до збору допомоги для захисників ЗСУ – організували відправку продуктів для земляків.

Новосинявський старостинський округ: працівники  місцевого будинку культури, місцеві мешканці  підтримали акцію зі збору грошей на необхідний прилад для військових.

Пилявський старостинський округ: мешканці знову долучаються до допомоги нашим захисникам. Плетуть постійно сітки, підготовлюють матеріали - оголосили збір коштів, щоб придбати відповідний матеріал. «Відправляємо своїм хлопцям, і якщо є готові сітки, то передаєм волонтерам. Працюють місцеві мешканці в Пиляві і Миколаївці, також  збирають  продукти і  виготовляють домашню випічку. Передачі відправляємо на фронт у співпраці із волонтерським БФ «Перемога у серці» (керівник Раїса Туранська)», інформує староста Володимир Кисилишин.

Заліссянський старостинський округ: працівники місцевого Будинку культури спільно із мешканцями долучилися до збору продуктів на ЗСУ.

Пасічнянський старостинський округ: працівники Пасічнянського сільського будинку культури  СБК та  молодь села активно допомагають  ЗСУ. В даний час виготовлено та відправлено на фронт дві маскувальні сітки, а також молодь здала 1400 грн. для придбання основ для в'язання наступних маскувальних сіток.

Сьомаківський старостинський округ: працівники культури Буглаївського СБК спільно із представниками  соціальної сфери у селі Буглаї та активними жителями організувалися до  підготовки необхідної продукції на лінію фронту.

Разом до перемоги! Кожен на своєму місці може допомогти. І поки хтось віддає за нас з вами життя, допомагаймо! Немає маленьких справ і донатів, є неоціненний вклад кожного мешканця громади.

За матеріалами заходів