Фото без описуБезкоштовний пошук кадрів, попередній відбір, а в окремих випадках — ще й доплата за створене робоче місце. Це ідеальний сценарій із пошуку і влаштування персоналу для будь-якого роботодавця. Державна служба зайнятості може задовольнити і такий запит.

Рекрутери служби зайнятості  є експертами ринку праці: знають, де знайти вакансії та шукачів роботи, володіють інструментами оцінки кандидатів і обирають їх виходячи з потреб роботодавця. Фахівці працюють не лише з клієнтами центру зайнятості, а й з усіма, хто пропонує чи шукає роботу на повному ринку праці.

Також служба зайнятості пропонує роботодавцям:

  1. Компенсаційні програми;
  2. Надання мікрогрантів на створення або розвиток власної справи;
  3. Надання грантів для ветеранів та другого з подружжя на розвиток або створення власного бізнесу;
  4. Ваучери на безкоштовне навчання працівників;
  5. Професійне навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної освіти державної служби зайнятості.
  6. Професійне навчання безробітних під конкретні робочі місця;
  7. Надання дозвілу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства;
  8. Громадські та інші роботи тимчасового характеру;
  9. Допомогу по частковому безробіттю.

Переглянути всі наявні пропозиції роботи можна на Єдиному порталі вакансій.

Telegram-канал з актуальними вакансіями: «Робота зараз: Державна служба зайнятості».

Чат-бот ДСЗ @DCZWorknowBbot.

Бажаєте отримати консультацію? Звертайтеся до Хмельницького обласного центру зайнятості, м. Хмельницький, пров. Шевченка, 10, +38(093)027-05-11, (044) 244 94 27 або до філій Хмельницького ОЦЗ та їх структурних підрозділів.

Відділ організаційно-інформаційної роботи,  Хмельницького обласного центру зайнятості, пров. Шевченка,10, м.Хмельницький, Україна, 29000, тел: (044)244-94-27; (093)027-05-11, khm-ocz@kmocz.gov.ua.