Фото без описуДень медичних працівників - свято особливої атмосфери. Кожного року цей день в теплій атмосфері  відзначає суспільство:  лікар відіграє важливу суспільну роль і посідає вагоме місце в житті кожної людини, родини, сім’ї. Особливої ваги цей день має у військовий час …

Вже втретє Старосинявська громада вітає своїх медичних працівників  під час воєнного стану в країні.  Згідно Указу Президента України №327/2023 «Про День медичних працівників», в якому вказано: «Ураховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів, на підтримку ініціативи Міністерства охорони здоровʼя України постановляю: «Установити в Україні професійне свято працівників сфери охорони здоровʼя - День медичних працівників, яке відзначати щороку 27 липня», відбулися урочисті вітання медпрацівників у скромній атмосфері.

У день професійного свята під час зустрічі із медпрацівниками  комунальних закладів  Старосинявської селищної ради - Старосинявського ЦПМСД та  Старосинявської багатопрофільної лікарні, працівниками ФАПів та амбулаторій сімейного лікаря – секретар селищної ради Олександр Пузирук та перший заступник селищного голови Олександр Попик щиро привітали з професійним святом працівників охорони здоров’я, адресували теплі побажання щастя, мирного неба, міцного здоров’я та шани від людей і вручили літні квіти та грамоти Старосинявської селищної ради медпрацівникам.

Секретар селищної ради Олександр Пузирук, дякуючи медичним працівникам за відповідальну роботу під час воєнного стану в країні та благородну справу допомоги військовим, привітав медичних працівників  зі святом і вручив нагороди.

 Грамотами Старосинявської селищної ради нагороджено:

1.Войтюк Людмилу Феодосіївну, молодшу медичну сестру (санітарку) терапевтичного відділення;

2.Дубову Анну Миколаївну, економіста КНП «Старосинявська БЛ»;

3.Камінну Світлану Григорівну, молодшу медичну сестру (санітарку) клініко-діагностичної поліклініки;

4.Кицун Валентину Миколаївну, медичного директора КНП» Старосинявський ЦПМСД»;

5.Корсун Тетяну Миколаївну, сестру медичну інфекційного відділення;

6.Кравчука Василя Анатолійовича, водія Новосинявської АЗПСМ;

7.Левчук Оксану Миколаївну, фельдшера Новосинявської АЗПСМ;

8..Матіяш Наталю Вікторівну, завідуючу терапевтичного відділення;

9.Мутку Володимира Романовича, завідуючого хірургічним відділенням КНП «Старосинявська БЛ»;

10.Правук Світлану Степанівну, молодшу медичну сестру (санітарку) службових приміщень;

11.Синкович Світлану Вікторівну, головну медичну сестру;

12.Стаднік Єву Володимирівну, лікаря-педіатра Старосинявської АЗПСМ;

13.Телендій Аллу Володимирівну, сестру медичну ЗПСМ Адампільської АЗПСМ;

14.Рибак Нелю Володимирівну, молодшу медичну сестру (санітарку) клінічної лабораторії;

15.Щербату Лесю Володимирівну, сестру медичну неврологічну відділення;

за багаторічну сумлінну працю, добросовісне та професійне виконання своїх  обов’язків у галузі охорони здоров’я  та з нагоди святкування Дня медичних працівників.

Щирі вітання адресували медпрацівникам головний лікар КНП «Старосинявської БЛ» Віталій Макогонський, директор КНП «Старосинявський  ЦПМСД» Світлана Дроздовська. Сказано багато теплих слів, подяк за сумлінну працю, особливої атмосфери додавали  щирі вітання та живе спілкування.

У цей день звучали побажання міцного здоров'я  усім  медпрацівникам, добра, родинного затишку, теплі вітання з професійним  святковим днем. Зі святом Вас, Люди в білих халатах!

За матеріалами заходу.