Фото без описуУ громаді відбулася зустріч із сім’ями загиблих Героїв України та сім'ями військовополонених, участь в якій взяли представник Уповноваженого у Хмельницькій області Оксана Кізаєва, секретар ради Олександр Пузирук,  начальник 10-го відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Горбатюк.

Представники партії «Слуга Народу» разом із представником Уповноваженого Верховної  Ради України з прав людини в Хмельницькій області Оксаною Кізаєвою стали учасниками зустрічі із сім’ями загиблих героїв та сімʼями зниклих безвісти, які мешкають на території  Старосинявської громади.

Зокрема, учасники обговорили питання реалізації прав сімей на пільги у зв’язку із втратою годувальника. Звернули увагу на механізм повернення з полону військовослужбовців. Учасники заходу висловили думки щодо необхідності низки змін до законодавства в цій сфері.

Люди потребують всебічного інформування та розв'язання проблемних питань, зокрема щодо оформлення низки документів. Саме тому така зустріч була потрібною та корисною.

Фото без опису

За матеріалами зустрічі