Фото без описуШановні учасники миротворчих операцій! 15 липня в календарі свят - День українських миротворців відповідно до  Постанови Верховної Ради України від 21 травня 2013 року № 292-VII. 

З нагоди особливого свята – Дня українських миротворців, щиро вітаю жителів громади, хто бере участь у миротворчих місіях у всьому світі. 

Ви несете службу на різних континентах у складі багатьох міжнародних сил з підтримки миру, демонструючи високий фаховий рівень та вірність обов'язку.

Сьогодні, коли потрібно захищати власну Батьківщину, ви стали миротворцями і на своїй землі, а ваш героїчний внесок у боротьбу із ворогом ніколи не буде забутий.

Впевнений, що служба українських миротворців й надалі буде зразком витримки, мужності і героїзму, а віра у світле мирне майбутнє допоможе здолати всі труднощі. Бажаю вам і вашим родинам миру, щастя, добра та благополуччя!

Вічна пам'ять українським солдатам і офіцерам, нашим землякам, які віддали свої життя заради миру, стабільності та спокою у багатьох країнах світу та Україні!

 

З повагою,

секретар селищної ради    Олександр ПУЗИРУК