Фото без описуЗахищаючи Україну від ворога загинув на фронті наш земляк із  села  Олексіївка Андрій Михайлович БАГРІЙ.

Страшна звістка знову  блискавично сколихнула нашу громаду…

Він виборював право на вільне спілкування, на спокій та мир на рідній землі.

Військовослужбовець  народився  04 квітня 1994 року в с.Бабине, Старосинявського району, Хмельницької області.  

Пішов до Бабинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, закінчив 6 класів даного навчального закладу. Родина переїхала до с.Олексіївки на постійне місце проживання у 2007 році.

У 2010 році закінчив Пилявську загальноосвітню школу І-ІІІ ст. «Школу сприяння здоров’я та козацького гарту» (зараз Пилявський ліцей).

Після закінчення школи  вступив до Пилявського філіалу Новоселицького професійно-технічного училища №41. Після закінчення працював різноробочим  на будівництві у містах Києві, Хмельницькому, Чернівцях.

Одружений, проживав з  сім’єю. Має двох малолітніх дітей: доньок Андріану та Вікторію.

Із травня 2023 року призваний на військову службу  по мобілізації Чернівецьким міським ТЦК та СП, служив  у 128-ій бригаді на Запорізькому напрямку.

На фронті був молодшим сержантом військової частини.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув молодший сержант Андрій Михайлович БАГРІЙ 08 липня 2024 року  в районі населеного пункту Новоандріївка, Запорізької області під час штурмових дій противника.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття бабусі Яремус Ганні Іванівні, рідній тітці Зінаїді Петрівні Сінчук, дядькові Яремус Леоніду Петровичу, рідним братам Юрію Михайловичу Багрію та Анатолію Михайловичу Багрію, сестрі Миколаєць Діані Миколаївні, дружині Ользі Володимирівні Панченко та  усій  родині Героя, рідним і близьким.

Поховання Героя відбудеться у суботу 13 липня 2024 року в с.Вербка, Летичівської громади.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.    ... Низький уклін нашому Герою. Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої вічно живуть у наших серцях!