Фото без описуСьогодні, віддаючи шану та вдячність за подвиг і звитягу тих, хто поклав своє життя за наше майбутнє, заступник голови Хмельницької районної адміністрації Заряна Попадіна разом  із представниками Хмельницького районного ТЦК та СП, заступниками селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Надією Вікарською передали державну нагороду родині Захисника у  Старосинявській громаді. Отримав нагороду брат Героя Володимир Михайлович Ніколов.

Згідно Указу Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вірність військовій присязі – Орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовця Старосинявської громади:

  • солдата НІКОЛОВА Віталія Михайловича, котрий був  стрільцем-оператором  2 механізованого відділення 3 механізованого взводу 9 механізованої роти 3 механізованого батальйону військової частини. Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув  солдат Віталій Ніколов 19 вересня 2023 року в наслідок  мінометного обстрілу, отримавши поранення несумісні з життям, виконуючи  бойове завдання за призначенням в ході ведення бойових дій біля населеного пункту Вербове, Пологівського району, Запорізької області.  Загибель пов’язана з виконанням  обов’язків військової служби.

Він віддав своє життя, щоб  на українські землі  прийшов мир, українці жили в злагоді та благополуччі, господарями на своїй землі.

Слава Героям України! Вічна пам'ять!

За матеріалами  пам’ятного заходу