Фото без описуУ зв’язку з аварійним станом дорожнього покриття автомобільної дороги О231505 «Харківці – Адампіль» протяжністю 12,4 км, О231414 «Ладиги-Пасічна» протяжністю 5,1 км, спричиненого рухом великогабаритного автотранспорту та відсутністю капітального ремонту селищною радою  підготовлено офіційне звернення до ДУ «Служби місцевих доріг Хмельниччини» на надання дозволу на право проведення робіт з експлуатаційного утримання  методом використання цементобетонних сумішей за рахунок коштів ТОВ «Елеватор Буд Інвест».

У співпраці Старосинявської селищної ради із ТОВ «Елеватор Буд Інвест» на сьогодні тривають ремонтні роботи на даних ділянках  доріг.

За ініціативою секретаря селищної ради Олександра Пузирука та депутатів селищної ради щодо активної співпраці ТОВ «Елеватор Буд Інвест» (АdamPolSoya) із селищною радою підприємством проводяться роботи власною технікою, виділено матеріали і забезпечено працівниками  для проведення робіт.

Старосинявська селищна рада висловлює подяку керівнику ТОВ «ЕлеваторБудІнвест» Сергію Івановичу Захаренку за вирішення питання благоустрою доріг, за підтримку і розуміння у непростий період воєнного стану. Нехай Ваші  добрі справи повернуться до Вас сторицею!

 

О.Ніколаєць,

начальник відділу містобудування, архітектури,
комунального майна, житлово-комунального 
господарства та благоустрою