Фото без описуСьогодні, 30 червня 2024 року, виповнюється річниця, як у боях за Україну героїчно загинув  Лисюк Богдан Васильович 30 червня 2023 року на території  населеного пункту  Роботине, Пологівського району, Запорізької області. Військовослужбовцю йшов 29-ий рік...

Богдан Лисюк народився  08 липня 1994 року в селі  Уласово-Русанівка, Старосинявського району, Хмельницької області, де пройшло його дитинство.

Богдан закінчив Старосинявський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст., гімназія» ім.О.Романенка (тепер Старосинявський ліцей ім.О.Романенка). Після школи навчався у Національній академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

У 2015 році вступив до лав Збройних Сил України та служив на Донецькому напрямку. У 2016 році нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», іншими ювілейними відзнаками.

У лавах ЗСУ він мужньо стояв у боях проти ворога, проявив себе гідним сином своєї Батьківщини. Брав безпосередньо участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

На фронті служив старшим лейтенантом 25-го штурмового батальйону 47-ої механізованої бригади на посаді командира, сповіщення надано Хмельницьким об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув старший лейтенант Богдан Лисюк 30.06.2023р. під час виконання бойових завдань, пов’язаних із захистом Батьківщини, біля населеного пункту Роботине, Пологівського району, Запорізької області. Смерть пов’язана з виконанням бойових завдань та обов’язків військової служби.

У військовослужбовця залишилися: мати Катерина Іванівна, батько  Василь Станіславович, дружина Яна, донька Ліза Лисюки, сестра Наталія Етніс.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої вічно живуть у наших серцях!