Фото без описуЗахищаючи Україну від ворога на Харківському напрямку загинув на фронті наш земляк із села Мисюрівка Віктор Олегович Гнаповський. Військовослужбовцю було 26 років.

Сумна звістка знову прийшла на Старосинявську громаду… 

Віктор Гнаповський народився 28 лютого 1998 року в с. Мисюрівка, Старосинявського району, Хмельницької області.

У 2013 році закінчив Мисюрівську ЗОШ І-ІІІ ступенів (9 класів). Після закінчення школи вступив до Хмельницького вищого професійно-технічного училища (тепер Хмельницький професійний ліцей), отримавши спеціальність «Електрик».

Проходив строкову військову службу в 2018 році в м.Ізмаїл на Одещині. Працював на різних посадах у приватних фірмах міст Хмельницький та Сатанів. Був охоронцем у магазині «Аврора» в м.Києві.

Одружений, разом з дружиною виховували малолітню доньку 1,3 роки.

24 січня 2024 року був призваний на військову службу по мобілізації Хмельницьким територіальним центром комплектування та соціальної підтримки до лав ЗСУ, виявивши бажання служити як доброволець. Потрапив у м.Десна, де проходив військову підготовку.

Служив у Донецькій області під  Краматорськом. Згодом військовослужбовця перевели до м. Ізюм, Харківської області.

22 червня 2024 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, був важко поранений.

Мужньо виконавши військовий обов’язок в боях за Україну, внаслідок важкого поранення, не сумісного з життям, помер солдат Віктор Гнаповський 23 червня 2024 року під час перебування на лікуванні у передовій хірургічній групі №4 військово-клінічного центру північного регіону селища Борова, Ізюмського району, Харківської області. 

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття  матері Гнаповській Раїсі Станіславівні, рідному братові Андрію Олександровичу Користко, дружині Марині та доньці Златі, й  усій  родині Героя, рідним і близьким.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.  ... Низький уклін нашому Герою. Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої вічно живуть у наших серцях!