Фото без описуЖителі Адампільського старостинського округу села Липки згуртувалися для допомоги військовим-захисникам. Усі разом збирали продукти, виготовляли домашні страви та плели маскувальні сітки. Допомогу відвезли на лінію фронту.

Організатори допомоги – самі мешканці с.Липки звернулия до односельців: «Дорогі друзі, хочемо висловити щирі слова подяки усім, хто долучився до поїздки на Схід до наших земляків. Подяку висловлюємо сім'ї Свиридюк та Поліщук за свинку, яку вони дали для переробки домашніх страв військовим. Також щира вдячність усім, хто долучився до її приготування: Поліщук Наталі, Кучер Віталію, Локайчук Ірині, Лабадзе Вірі,  Шевчук Вірі, Марценюк Олені, Ількович Тетяні, Онофрійчук Валі, Онофрійчук Інні, Кирилюк Тетяні, Поліщук Маші, Нестерук Людмилі, Шевчук Оксані, Фомовим Лілії та Андрію, Мельник Людмилі, Павельчуку Василю, Томашевській Людмилі, Кучер Любі, Кирик Валентині. 

А також дякуємо за домашню випічку  Поліщук Катерині, Локайчук Ірині та Свиридюк Марії і за швидкий збір домашніх яєць. 

Щиро дякуємо за грошову допомогу односельчанам та Галущак Оксані. Було зібрано 5300грн. Використали для закупівлі: сітки – 1600 грн., спанбонд – 3625 грн. ( з порізкою) і доставка 185 грн. 

Господи, дай здоров’я і достатку усім людям, їх сім’ям та  родинам! Бережи, Боже, Мирну Україну!»

Жителі села Липки щороку організовуються для допомоги захисникам і наразі не припиняють підтримувати земляків. 

За матеріалами

Адампільського старостинського округу