Фото без описуЗахищаючи Україну від ворога на Донецькому напрямку загинув на фронті наш земляк із села Пилява Олег Миколайович Нагайчук. 

Сумна звістка прийшла на Старосинявську громаду… 

Під час повномасштабного вторгнення сміливо, мужньо і безстрашно Олег виборював право на вільне спілкування, на спокій та мир, ніс військову службу  у складі 144 бригади у Чернігівській області.

Загартований з дитячих років не здаватися, став на захист незалежності для збереження суверенітету, свободи, ідентичності.

Олег Нагайчук народився 01 червня 1976 року в с.Пилява, Старосинявського району, Хмельницької області.  

У 1993 році закінчив Пилявську середню школу (зараз – Пилявський ліцей). Після закінчення школи вступив до Вінницького державного технічного університету на інженерно-будівельний факультет, котрий закінчив у 1998 році. Після закінчення вишу був прорабом на будівельній фірмі «Діта» у м.Хмельницькому.

Працював на посаді головного інженера Хмельницької області (Хмельницька обласна державна адміністрація).

Трудився на будівництві за кордоном – у Німеччині. Коли розпочалася війна, повернувся на Україну. 

Одружений, разом з дружиною виховували двох діток.

22 жовтня 2023 року був призваний на військову службу  по мобілізації Хмельницьким територіальним центром комплектування та соціальної підтримки до лав ЗСУ. Потрапив у ППЗ, служив у 144-ій бригаді у Чернігівській області. 06 червня 2024 року бригаду перевели у Донецьку область під Покровськ.  

18 червня 2024 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримуванні збройної агресії рф проти України, попали під обстріл КАБАМИ, з цього дня пропав зв'язок. Олег та побратими вважались зниклими безвісті. Це сталося у населеному пункті Покровськ, Донецької області.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в боях за Україну, загинув Олег Нагайчук 18 червня 2024 року на території  Донецької області.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття батькові Миколі Михайловичу, матері Марії Іванівні, дружині Інні, сину Павлові, доньці Юлії, сестрам Ользі та Олесі, й усій родині Героя, рідним і близьким.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом. ... Низький уклін нашому Герою. Родині сил витримати цей невимовний біль. 

Прощання із Герєм відбудеться завтра, у середу, 26 червня 2024 року, у м.Хмельницькому, вул.Толстого, храм Святого Георгія ПЦУ об 11.00. Поховають військовослужбовця на місцевому кладовищі м.Хмельницького.

Вічна пам'ять захиснику України! Герої вічно живуть у наших серцях!