Фото без описуРятувальниками Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області (смт Стара Синява) регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій мешканцям громади. Черговий рейд проведено у селах Паньківці та Лисанівці.

Спільно із соціальними працівниками Старосинявського територіального центру соціального обслуговування Оксаною Лісовою та Оленою Савчук, рятувальники Хмельницького РУ ГУ ДСНС у Хмельницькій області відвідали приватні домогосподарства населених пунктів та провели роз’яснення серед населення на тему, як дотримуватися правил протипожежної безпеки у побуті та бути обережними під час підвищеної пожежної небезпеки під час літнього періоду. Наголошували на забороні спалювання сухої рослинності, що може спричинити масштабні пожежі в екосистемі, та відповідальність за це.

Роз’яснили правила поведінки в особливо небезпечний період  жари – великі  пориви вітру та високі температури, коли особливо небезпечно в лісових масивах, де є сухостій. Надано консультації та роз’яснення з інших питань, які цікавили членів родин.

За матеріалами Хмельницького районного управління

ГУ ДСНС в Хмельницькій області